Слайд 1

Описание на слайд 1

Слайд 2

Описание на слайд 2

Слайд 3

Описание на слайд 3

Слайд 4

Описание на слайд 4

Слайд 5

Описание на слайд 5

Слайд 6

Описание на слайд 6

Слайд 7

Описание на слайд 7

50 години ПГТС "Арх.Й.Миланов"

На 04.11.2015г., ПГТС "Арх.Й.Миланов" чества 50- годишен юбилей от своето създаване.

За тези 50 години, училището се превърна във водещо, не само за регион Перник, но и за страната със своите разнообразни и реализирани инициативи.

Беше открита нова пропускателна система, с която се гарантира здравето и сигурността на учениците в училище. Системата бе открита от гл.комисар Николай Николов. За първи път през 2015г. се реализира нов модел на дуална система в резултат, на което се изгради историческият комплекс, който се откри от проф.Сергей Игнатов и доц.Игор Дамянов. Гости на юбилея бяха: Зам.-министърът на образованието г-жа Ваня Кастрева, Директорът на дирекция „Организация, контрол и инспектиране“ г-н Лазар Додев, Началникът на РИО-Перник г-жа Ваня Коконова и г-жа Румяна Коларова. През април месец в ПГТС „Арх. Йордан Миланов” бе проведена кръгла маса на тема „Дуалната система - възможности и перспективи” с участието на националнопредставителни работнически организации, министерства, университети, професионални гимназии от страната и чужбина.

Училището е привлекателна територия за учениците с материалната си база, реда и дисциплината и това е една от причините редовно да се правят различни мероприятия.

Присъстваха гости от Германия, Холандия, Сърбия, Македония, Ирландия и от страната за юбилея на училището.

Кой е тук

В момента има 130  гости и няма потребители и в сайта

Календар

Please update your Flash Player to view content.
Europe, Sofia